Бащата на Денис Теофиков изказа мнението си по последните писания

...
Бащата на Денис Теофиков изказа мнението си по последните писания
Коментари Харесай

Бащата на Денис избухна: Не сме разчитали на неговите пари

Бащата на Денис Теофиков изрече мнението си по последните трудове свързани с починалото му дете. Става въпрос за думите на неговия . Почерненият музикант който е един от виртуозните ни китаристи, работил със звезди от международна големина, зове да се спрат лъжите и операциите, свързани със фамилията му.

Според родителят изявленията на Мартин не дават отговор на истината. Музикантът акцентира, че с жена му не са разчитали на своя наследник да ги устоя. Също по този начин отхвърля да има друго дете от предходен брак т.е. Денис няма брат, както твърдял Пенчев. Ето и целият пост на Атешкан Теофиков:



Денис Теофиков почина трагично в ранната заран на 24 октомври. Самоубийство или случай към момента не излиза наяве, въпреки да се разяснява най-много първото.



Дни след кончината на младия гений, родителите му благодарение на другари стартираха първият формален YouTube канал на Денис, до момента той нямаше подобен. В него почитателите ще чуят неиздадени песни написани от Теофикови татко и наследник. Каналът има над 56k почитатели към този момент, а първата ария натрупа милион преглеждания.

Скоро ще излезе и най-скъпият музикален видеоклип в историята на родния шоубизнес. Дуетът на Емилия с Денис коства над 300 хиляди лв. и е записан и сниман предишното лято. Фолк певицата беше и тази, която заплати погребението на младока, с който направиха не един и два сполучливи плана.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР