Бащата на Денис Теофиков - Атешкан написа остър пост във

...
Бащата на Денис Теофиков - Атешкан написа остър пост във
Коментари Харесай

Бащата на Денис Теофиков с първи думи след смъртта му

Бащата на Денис Теофиков - Атешкан написа изострен пост във фейсбук против изказванията на водача на сина си в изявлението му пред журналиста Станислав Цанов в "Напред и нагоре ". Оказва се, че доста от изказванията на водача не се удостоверяват от фамилията на трагично починалия млад артист. Атешкан самичък написа, че не са разчитали на парите на Денис и няма друго дете от предходен брак, с което опровергава думите на Пенчев, че Денис има брат. Ето какво написа бащата на младия артист:
"По мотив изявлението на Мартин, водачът на Денис, желая да изясня, че аз и моята брачна половинка не сме разчитали детето ни да тръгне по участия, с цел да си купим диван или да си платим тока. Ние сме средностатистическо семейство, не тънем в разкош, само че постоянно сме се справяли с потребностите си без да се постанова да тормозим детето си за ежедневните си нужни. Във връзка с погрешните изказвания по наш адрес по време на пандемията Денис си купи VR очила за плейстейшъна си, с цел да прекарва времето си у дома с другари.
Твърденията, че Денис има брат от мой първи брак са погрешни. Никой няма право да клюки и сипе лъжи във връзка с моя живот.
Моля ви, оставете ни да изживеем тъгата си. Спрете със спекулациите и не си правете на ниска цена пиар на гърба на нашето дете. Не петнете повече паметта му. В тези тежки дни за нас ви апелирам да уважите болката ни и да СПРЕТЕ! ", зове музикантът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР