Бащата на държавния глава Румен Радев вероятно е блъснал човек

...
Бащата на държавния глава Румен Радев вероятно е блъснал човек
Коментари Харесай

Бащата на президента Румен Радев блъснал мъж с увреждания в Харманли

Бащата на президента Румен Радев евентуално е блъснал човек в Харманли, настояват онлайн издания, представени от Топновини.
Според информациите Георги Радев блъснал с мерцедеса си водач на триколка на кръгово кръстовище в града. Въпреки това даже не си и направил труда да му окаже помощ.
Георги Радев е бил в колата със брачната половинка си, само че изобщо не излиза от нея, съобщили очевидци. До момента липсва публична информация и няма удостоверение на случилото се. Според първоизточниците на информацията локален водач на Българска социалистическа партия е лобирал пред служителите на реда от РУ-МВР в Харманли да не глобяват бащата на президента, а казусът е затрупан тотално.
От фрагментите се вижда, че човек с инвалидна триколка е попаднал в кръгово кръстовище. Според очевидци, Георги Радев вализа с мерцедеса си в кръстовището и го бута, в случай, че бащата на президента не е с преимущество. Провинилият се водач въобще не слиза от колата.
След като индивидът с триколката звъни по телефона, идва полицейски екип. Докато органите на реда оглеждат мястото и откриват случилото се, Георги Радев не слиза от автомобила си. Малко по-късно на местопроизшествието идва кола за спешна помощ, която отнася потърпевшия с носилка.
В региона на кръговото кръстовище идват мъже, които стоят до колата и приказват по телефова. Същото вършат и служителите на реда, като никой не написа нищо. В един миг органите на реда смъкват бащата на президента от колата, отиват настрана под едно дърво и си приказват.
На осмата минута патрулката си отпътува, а на място остават двама служители на реда. 15-20 минути по-късно на мястото идва Михаил Лисков (бивш кмет на Харманли и някогашен регионален водач на БСП-Хасково), който стартира диалог под дървото с служителите на реда и бащата на Румен Радев. Отиват на мястото на злополуката, Лисков взема триколката на авариралия човек и качват Георги Радев в колата.
На финала някогашният кмет и локален водач на Българска социалистическа партия се маха, а служителите на реда се оглеждат и оказват помощ на Георги Радев да си тръгне с мерцедеса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР