Бащата на Чочо Попйорданов - 79-годишният Иван, не чака никакво

...
Бащата на Чочо Попйорданов - 79-годишният Иван, не чака никакво
Коментари Харесай

Оперената тъща на Иван Попйорданов разкри опашата лъжа за него и Диана, оказва се, че бащата на Чочо няма да...

Бащата на Чочо Попйорданов - 79-годишният Иван, не чака никакво бебе за Коледа! Това разгласи пред " Телеграф " тъща му Зина Андреева, която е единствено с 13 години по-млада от него. " Говорят се нелепости, омръзна ми. Диана изобщо не е бременна ", проговори за първи път Зина, която предишния понеделник отпразнува 66-я си рожден ден. Тя работи в Агенцията по заетостта и рядко намира време да е с щерка си, само че не крие, че стресът и нервите са повода Диана да отслабне фрапантно.

След многочислените фотоси, които щастливото семейство разгласява в обществената мрежа, се заприказва, че 42 години по-младата брачна половинка на Попйорданов е бременна и ще го подари с правоприемник към Коледа. На част от фотосите Диана застава зад обичания си, като напълно леко прикрива корема си - точно това накара даже най-близките им другари да се съмняват.

Въпреки това двамата резервираха поверителност и икономисаха мненията си по тематиката, а злите езици побързаха да обобщят, че мълчанието е знак за единодушие и въпросът е завършен.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР