Бащата на британския премиер Борис Джонсън - Стенли Джонсън е

...
Бащата на британския премиер Борис Джонсън - Стенли Джонсън е
Коментари Харесай

Бащата на Борис Джонсън е пътувал през София, за да заобиколи гръцка забрана?

Бащата на английския министър председател Борис Джонсън - Стенли Джонсън е пътувал през София, с цел да заобиколи възбраната на държавното управление в Атина за директни полети сред Обединеното кралство и Гърция, написа лондонският в. Дейли мейл.

Родителят на стопанина на "Даунинг стрийт " 10 през днешния ден е оповестил, че се е намирал във вилата си в Пелион (Централна Гърция). "Аз би трябвало да си приготвя парцела си за остатъка от летния сезон. Аз ще съблюдавам всички ограничения за предотвратяване от коронавирусната зараза ", е написал той в обществени мрежи.

Много европейски страни са забранили директните полети между тях за недопускане на инфектирани с COVID-19 хора.

Според медията полетът с прехвърляне на Стенли Джонсън е бил индикативен по какъв начин е могло да се заобиколят забрани. Тя напомни по какъв начин външното министерство в Лондон е предложило на британците да не пътуват отвън страната без нужда

"Ако бащата на политика се върне в родината си, той ще би трябвало да бъде затворен за карантина за 14-дневен период ", уточни още вестникът.

Бащата на английския министър председател: Ще продължа да вървя по кръчми

"Дейли мейл " не уточни по кое време тъкмо е пътувал Стенли Джонсън през страната ни. Справка на novini.bg сподели, че летище "София " извършва по два полета от Лондон и по два до Атина на ден.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР