Бащата на боксьора Давид Лемьо е бил застрелян по време

...
Бащата на боксьора Давид Лемьо е бил застрелян по време
Коментари Харесай

Застреляха бащата на боксов шампион докато се вози в рейса

Бащата на боксьора Давид Лемьо е бил убит по време на полицейска акция в Канада във вторник. Човек обвинен за убийствата на трима души в Монреал на 2 август е бил прострелян и погубен от полицията по време на акцията.

Независим орган за надзор на полицията в Квебек разкри, че тактически екип е бил в мотел в града в 7 ч. сутринта в търсене обвързвано с следствието на трите убийства в Монреал и Лавал. Точно там е имало конфликт сред служителите на реда и обвинен с огнестрелно оръжие.

Стигнало се до престрелка, при която обвинения е убит и разгласен за мъртъв още на място. Престрелката идва като интервенция за разкриването на убийствата състояли се единствено 65 минути едно след друго и на няколко километра разстояние във вторник в два квартала в Монреал. При тази престрелка е умрял бащата на Лемьо, който е пътувал в рейс.

Полицията твърди, че не изключва жертвите да са случайно определени. Един от убитите е Андре Фернан Лемьо, на 64 година – татко на канадския боксьор в междинна категория Давид Лемьо.

33-годишният Лемьо е някогашен първенец на IBF в междинна категория. Той удостовери новината като разгласява в Инстаграм фотография на татко си и надписа „ Почивай в мир, баща “. Той даде изявление пред вестник в Монреал където разкри детайлности.

„ Да научиш, че татко ти е убит до момента в който се возил в рейс е огромен потрес. Всички в фамилията са шокирани “, разкрива Дави Лемьо.

Лемьо има 43 победи и 5 загуби в кариерата си, като 36 от срещите печели с нокаут. Той взе купата на IBF през 2015 година след победа с единомислещо съдийско решение в пердах против Хасан Н’Дам. Той има загуби в борби с Генади Головкин и Били Джо Сандърс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР