Бащата на битото момиченце от Перник също е задържан. Припомняме,

...
Бащата на битото момиченце от Перник също е задържан. Припомняме,
Коментари Харесай

Задържаха и бащата на битото детенце

 Бащата на битото момиченце от Перник също е арестуван. Припомняме, че в обществените мрежи бе оповестено видео, на което се вижда по какъв начин майката удря няколко пъти детето си. Още през вчерашния ден тя бе арестувана, а обществените служби взеха момиченцето.

32-годишната жена има и друго, по-голямо дете от предходна връзка. То не живее при нея, а се отглежда от бащата, заяви " Нова ТВ ". В момента службите ревизират дали причина за експанзията е влияние на религиозни убеждения на майката, откакто се появи информация, че тя е член на фракция.

Очаква се още през днешния ден момиченцето да бъде настанено в приемно семейство, до момента в който се откри дали има близки и родственици, които могат да поставят грижи за него.

" Майката осъзнава какво е направила и споделя, че съжалява. По думите й причина за експанзията е бащата, който не обръщал внимание на нея и на детето и тя е желала по този метод да го накаже. До този миг не сме получавали сигнали за детето ", сподели Румяна Георгиева от Агенцията за протекция на детето в Перник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР