Бащата на Бен Афлек, Тимъти Афлек, разкри, че няма представа,

...
Бащата на Бен Афлек, Тимъти Афлек, разкри, че няма представа,
Коментари Харесай

Бащата на Бен Афлек не е знаел за годежа му с Джей Ло

Бащата на Бен Афлек, Тимъти Афлек, разкри, че няма визия, че синът му още веднъж е помолил Дженифър Лопес за ръката й.

„ Не съм приказвал с тях от дълго време, само че в случай че всичко, което човек чете в интернет, е правилно, те си прекарват добре дружно “, сподели 78-годишният Тимъти пред „ Пост”.

Когато го попитали дали утвърждава двамата да се оженят, Тимъти сподели на изданието: „ Радостен съм! Щастлив съм от това.”



Тимъти сподели, че има вяра, че 49-годишната звезда от „ Арго “ и 52-годишната Джей Ло ще съумеят да сторят по този начин, че нещата да се случат този път, за разлика от началото на 2000-те, когато прекратиха първия си годеж.

„ Предполагам, че в този момент могат да се оправят повече, уповавам се. Бен към този момент е голям; той е съвсем на 50. " Макар че артистът и татко му не са близки, Тимъти показа, че неотдавна е видял трите деца на Бен - Вайълет, 16, Серафина, 13, и Самюел, на 10, които споделя с някогашната брачна половинка Дженифър Гарнър.



„ Не съм поддържал връзка с Бен неотдавна, само че си пишем от време на време, тъй че всичко е наред. Видях внуците си преди няколко месеца “, сподели той.

Превод от в. " Ню Йорк пост "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР