Бащата на Азис - Троян, е в болница, научи HotArena.

...
Бащата на Азис - Троян, е в болница, научи HotArena.
Коментари Харесай

Азис крие защо баща му лежи в болница

Бащата на Азис - Троян, е в болница, научи HotArena. Това споделил ромският славей на част от екипа на " Капките ", където всеки понеделник Васко се превъплъщава в разнообразни облици.

Това е повода Азис да не се забавлява на макс, както сме привикнали да го виждаме в многото му телевизионни изяви през годините. Изпълнителят на " Хабиби " не бил в въодушевление по време на фотосите и подготовките на " Капките " точно поради влизането на баща му в болница. Tой е в лечебно заведение от няколко дни.

Въпреки не положителното здравословно положение на своя родител Азис не моли за състрадание, а извършва всяка една роля, която му се падне. " Да, по този начин е. Бащата на Васил е в болница. Не е с ковид. Състоянието му е положително. Скоро ще се оправи ", сподели за " България Днес " доста непосредствен до фамилията на Азис.

Каква тъкмо е повода за влизането на Троян в лечебно заведение от рода на Азис не пожелаха да споделят. Таткакто на изпълнителя е на легло, Азис не е деен и в обществените мрежи. Последната обява на ромския славей датира от съвсем седмица. Заради влизането в болница на баща му на артиста въобще не му е до развлечение.

Троян е на 74 години. Живее в китна къщичка в Костинброд. Таткото на Азис неведнъж е споделял, че синът му желае той да се реалокира при него в София, но родителят отхвърля. Троян е музикант. Като млад свири на акордеон. Преди години таткото на Азис написа и книга - " Бяхме Цигани ". Тя е в дребен тираж, само че съвсем целият Констинброд я има.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР