Бащата на Анджелина Джоли - Джон Войт, е в България

...
Бащата на Анджелина Джоли - Джон Войт, е в България
Коментари Харесай

Бащата на Анджелина Джоли – Джон Войт, снима филм у нас

Бащата на Анджелина Джоли - Джон Войт, е в България за фотосите на нов филм. Холивудският артист е в основната роля в психически трилър, който се снима в “Ню Бояна ”.

Звездата ще остане в София единствено десетина дни.

Лентата е с работно заглавие Shadow Land, а историята се върти към героя на Войт - някогашен президент на Щатите, който стартира да посещава психолог, тъй като има натрапчиви сънища, че го грози заплаха. Опасенията му са, че против него се приготвя атентат, който в последна сметка в действителност се случва.

В ролята на незаконния мозък влиза Мартон Чокаш. Той играе някогашен военнослужещ, чиито братя по оръжие са избити по време на задача. И той желае да отмъсти, уверен, че героят на Джон Войт е отговорен за кървавата баня, написа 24 часа.

Режисьор на кино лентата е Джеймс Бамфорд, който наскоро бе тук за друга лента.

84-годишният Войт има забележителна кино и театрална кариера. Печелил е най-големите оценки в сектора - “Оскар ” за основна мъжка роля, “Златен глобус ” и БАФТА. Той взе участие и в екшъна “Бягство ”, който Селена Гомес и Итън Хоук снимаха у нас през май 2012 година Но тогава той по този начин и не бе забелязан в София, тъй като снима сцените си по лентата в Съединени американски щати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР