Бащата на актрисата Линдзи Лоън е арестуван по обвинение, че

...
Бащата на актрисата Линдзи Лоън е арестуван по обвинение, че
Коментари Харесай

Арестуваха бащата на Линдзи Лоън за вземане на подкупи

Бащата на актрисата Линдзи Лоън е задържан по обвиняване, че нелегално е вземал подкупи, с цел да насочва пациенти към клиника за лекуване на зависимости, заяви Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Майкъл Лоън, на 60 година, е арестуван в окръжния затвор на Палм Бийч по пет обвинявания за споразумяване на пациенти за клиника и едно обвиняване в скрит план за осъществяване на сходно деяние, заяви локален вестник. Ръководството на клиника " Прайд рикавъри " в региона на Делрей Бийч са платили повече от 27 000 $ подкупи персонално на Лоън, както и на обвързваните с него компании " Лола рикавъри венчърс " и " Палм бийч гардънс ". Законът във Флорида не разрешава на здравно заведение да заплаща комисионни за ориентиране на пациенти към него.

Тази процедура е обвързвана с голям брой случаи на измами и злоупотреби, при които клиники за лекуване на зависимости са реимбурсирани за осъществяване на скъпи и ненужни проучвания на пациенти със здравни осигуровки. " Брокерите на пациенти корумпират здравната ни система, тъй като решенията са стимулирани от лакомия, а не от потребностите на пациента ", сподели Дейв Арънбърг, прокурор на окръг Палм Бийч. Адвокатката на Лоън Хайди Перлет сподели, че клиентът й отхвърля обвиняванията.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР