Бащата на 4-годишния Младенчо – Младен Алексиев-старши, отказа да приеме

...
Бащата на 4-годишния Младенчо – Младен Алексиев-старши, отказа да приеме
Коментари Харесай

За „Петел”: Бащата на Младенчо обясни защо отказал да приеме наградата на Александър Матев

Бащата на 4-годишния Младенчо – Младен Алексиев-старши, отхвърли да одобри премията на Александър Матев, който извади кръста на Йордановден във Варна.

Както писахме, незабавно откакто излезе от морето, Александър подари цялата финансова премия и кръста за лекуването на Младенчо.

„ Благодарих на Александър за жеста и му стиснах ръката пред неговата майка и другарка. Но не одобрих парите, тъй като не отидох на празника, с цел да взема парите на момчето, а с цел да чуя молитвата и богослужбата на Негово Високопреосвещенство Варненският и Великопреславски митрополит Йоан. Мисля, че на този ден най-важни са Богоявление и Православната черква, а не парите. ”, аргументира за „ Петел ” решението си Младен Алексиев.

Той посочи, че кръстът е предаден от Александър Матев на миналогодишния победител Емил Атанасов, който сега огрганизира благотворително плуване в поддръжка на лекуването на Младенчо.

„ Емил се свърза с мен и ме срещна с концепцията си. В плуването ще се включат и чужденци, и тогава също ще бъде изваден кръста от водата, както през днешния ден. ”, добави Младен Алексиев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР