Бащата на 19-годишният младеж, който се блъсна в стълб над

...
Бащата на 19-годишният младеж, който се блъсна в стълб над
Коментари Харесай

Обвиниха бащата на шофьора без книжка от Пловдив

Бащата на 19-годишният юноша, който се блъсна в дирек над р. Марица на 29 септември, се снабди с обвиняване от прокуратурата, оповестява БНР.
При случая починаха двама младежи на 16 и 19 години, а водачът се оказа без брошура. В колата е бил още един - близнакът на водача. По първични данни автомобилът се е движил със 100 км/ч, когато се е забил в електрически дирек.
Според проверяващите бащата умишлено е дал ключовете за автомобила си на момчетата, макар че е съзнавал, че нито един от четиримата в колата няма право да кара. Той беше арестуван още през вчерашния ден за 72 часа.
Окръжният прокурор Румен Попов изясни, че при такива случаи притежателят на автомобила е еднообразно виновен като самия водач, предизвикал злополуката.
По информация на шефа на пловдивската полиция вечерта, в която е станал случаят, момчетата били на женитба, след което решили да се поразходят с автомобил из града.
До края на деня би трябвало да станат ясни резултатите от пробите им за алкохол и опиати. Назначени са общо осем експертизи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР