Бащата, който в събота стреля по 11-годишния си син в

...
Бащата, който в събота стреля по 11-годишния си син в
Коментари Харесай

Бащата, стрелял по 11-годишния си син в Монтанско, e на свобода

Бащата, който в събота стреля по 11-годишния си наследник в монтанското село Долна Бела Речка, не е с мярка " задържане под стража ".

По случая е формирано досъдебно произвеждане. и му е повдигнато обвиняване. Работи се по случая.

46-годишният мъж е арестуван, откакто е стрелял по сина си. Бил е задържан за денонощие, прецизираха от полицията.

Случаят е от събота. Около 18:35 ч. тогава постъпил сигнал, че в селото татко е стрелял с револвер по 11- годишния си наследник.. При осъществената инспекция на адреса е открит 46-годишен гражданин от Вършец, който непринудено предал газ-сигнален револвер с пълнител, с неустановена марка и модел.

В прилежащата къща е открит 11-годишният му наследник, който декларирал, че 20 минути по-рано татко му почнал да крещи и да стреля с револвера си по него, при което момчето се изплашило и избягало при съседите. При осъществения оглед пред вратата на къщата са открити и конфискувани 14 гилзи. Детето било изплашено и почнало да заеква от ужаса.

При инспекцията се оказало, че бащата не е спазил задължението си да уведоми полицията, че има и употребява газ -сигнален револвер и му е връчен акт за нарушаване на Закона за оръжия, боеприпасите взривните субстанции и пиротехническите произведения. Бащата- стрелец е с престъпно досие, разведен е с майката и е издадена ограничаваща заповед за домашно принуждение да не я доближава. Този път той взел детето за почивните дни и внезапно почнал да стреля. Според локалните хора злоупотребявал с алкохола.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР