Бащата и агент на капитана на Барселона Лионел Меси -

...
Бащата и агент на капитана на Барселона Лионел Меси -
Коментари Харесай

Бащата на Меси отрязал ПСЖ за трансфер на аржентинеца

Бащата и сътрудник на капитана на Барселона Лионел Меси - Хорхе, е отменил среща с представители на Пари Сен Жермен по отношение на евентуален трансфер на аржентинеца във Франция. Той е сторил това, когато Жоан Лапорта завоюва конкуренцията за президент на „ каталунците “, твърди „ Cadena Ser “.

Срещата е трябвало да се организира в Пунта Кана, Доминиканска република. На нея е трябвало да се обсъдят доста аспекти, в това число вероятен трансфер във френската столица за носителя на шест „ Златни топки “.

Всичко се трансформирало обаче, когато Лапорта публично завоюва изборите за президент на Барса предходната неделя. Тогава Хорхе Меси заречен да чуе предлагането на Барса преди да договаря с различен. Завръщането на 58-годишния предприемач може да се основно за оставането на Меси на „ Камп Ноу “. Според информацията, преди Лапорта да поеме поста, е имало 0% късмет Меси да остане.

Меси вкара превъзходен гол при снощното посещение точно в Париж на ПСЖ, само че за жалост пропусна дузпа тъкмо преди края на първото полувремето, което можеше да даде на тима подтик в търсене на следващ исторически поврат. Срещата приключи 1:1, само че поради крушението вкъщи с 1:4, Барселона отпадна от Шампионската лига.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР