Бащата и агент на аржентинската звезда на Барселона Лионел Меси

...
Бащата и агент на аржентинската звезда на Барселона Лионел Меси
Коментари Харесай

Меси ще остане в Барселона, съобщи неговият баща и агент

Бащата и сътрудник на аржентинската звезда на Барселона Лионел Меси - Хорхе, на среща с президента на испанския клуб Жоан Лапорта разгласи желанието на сина си да продължи контракта си, оповестява испанският ефирен канал TVE.

По-рано беше обявено, че Меси може да се съгласи на понижаване на заплатата с 50% поради нов контракт, само че Барселона ще би трябвало да извърши няколко условия. Настоящият контракт на Меси с клуба е до края на юли 2021 година. По предложение на Хорхе Меси, синът му би трябвало да получи контракт до 2022 година, след което нападателят има намерение да премине в американския клуб Интер Маями, един от притежателите, на който е Дейвид Бекъм.

След като приключи кариерата си в Съединени американски щати, Меси възнамерява да се завърне в Испания и да заеме място в администрацията на каталунския клуб. В подмяна на тези условия той е подготвен да подпише ново съглашение с понижение на заплатата с 50%, за което упорства изпитващият финансови компликации отбор на Барселона.

33-годишният Меси е прекарал цялата си кариера в този клуб, като още на 13 години идва от Аржентина и е включен в школата на Барселона. Аржентинецът е рекордьор по извоювани награди Златна топка - шест пъти, а четири пъти изведе Барса до купата в Шампионската лига.

Десет пъти е бил първенец на Испания, шест пъти е вдигал над главата си Купата на Краля и осем пъти е печелил Суперкупата. Три пъти стана и междуконтинентален първенец с тима, а също толкоз взе и Суперкупата на Европа. Меси е олимпийски първенец и международен вицешампион с националния тим на Аржентина.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР