Бащата Емил не се е интересувал от дъщеря си, ходил

...
Бащата Емил не се е интересувал от дъщеря си, ходил
Коментари Харесай

Потресаващата история за 4-годишната Мариела, която почина в дома си, а баща й не забеляза това цял месец

Бащата Емил не се е интересувал от щерка си, ходил на работа, прибирал се и лягал да спи. Възможно е и да не е схванал за гибелта ѝ, колкото и да е необичайно това. Копаел кладенци.

Детските надбавки получавала майката на Мариела, по този начин отпада версията гибелта на почтеното дете да е прикривана поради пари.

Така разяснява за " 24 часа " окръжният прокурор Красимир Конов потресаващия факт трупът на дете да е държан цялостен месец в апартамент във Варна с останалата част от фамилията.

Емил отказал да даде каквито и да е пояснения по отношение на кончината на детето си, както и защо е било държано цели 30 дни покрито с одеяла. Просто мълчал.

Мартина разказала, че към 12-13 септември 4-годишната Мариела почнала да се задушава и ненадейно спряла да диша. Но не разкрила нищо повече.

Ако не се потвърди, че детето е било умъртвено по принудителен метод, двамата родители Емил и Мартина ще останат на независимост. А това е доста евентуално, тъй-като положението на телцето не разрешава да се извлече информация по какъв начин е настъпила гибелта.

Според психиатричните експертизи двамата родители, Емил и Мартина, са били асоциални, с невисок интелектуален статус и неспособност за вярна преценка. Има данни, че са употребявали опиати, само че не са наркозависими.

И двамата не са от ромски генезис.

Във Фейсбук профилите на двамата на пръв взор като че ли царува идилия и любов в връзките им. Те постоянно споделят в постове какъв брой се обичат. Публикуват и мемоари с двете им починали деца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР