Бащата е осъждан бивш военен полицайДвамата германци, арестувани преди дни

...
Бащата е осъждан бивш военен полицайДвамата германци, арестувани преди дни
Коментари Харесай

Германците, убили свой сънародник, остават зад решетките

Бащата е осъждан някогашен боен служител на реда
Двамата германци, задържани преди дни за зверското ликвидиране на собствен съотечественик в балчишкото с. Соколово, бяха арестувани под стража от Добричкия областен съд по искане на прокуратурата. 59-годишният Ралф Кристиан и 23-годишният му наследник Тим са упрекнати, че са затрили по изключително нечовечен метод и с користна цел 59-годишния Карстен Менке.

Разчлененият му мъртвец бе открит във фризер в дома на причинителите, които преди този момент поискали 100 000 лл. откуп от брачната половинка на жертвата. Тежкото закононарушение е било осъществено на 20 октомври и бе разкрито за часове, откакто дамата подаде сигнал за претенции откуп.

Защитата на бащата и на сина изиска те да бъдат пуснати под домакински арест с електронни гривни за наблюдаване, защото двамата имат непрекъснат адрес, а Тим - и чисто правосъдно минало. Баща му Ралф обаче е бил съден в родината си, откакто разрушил магазина на собствен прочут. Ралф е някогашен боен служител на реда. Синът му пък в предишното е имал психологични проблеми, стана ясно на съвещанието на съда.

Работата по доказване и документиране на убийството продължава, оповестиха от Добричката окръжна прокуратура. Обвиняемите могат да апелират ограниченията си за неотклонение пред Варненския апелативен съд.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР