Баща за втори път май е на път да стане

...
Баща за втори път май е на път да стане
Коментари Харесай

Ники Дойнов чака второ бебе

Баща за повторно май е на път да стане Ники Дойнов , разбра HotArena.

Половинката на новинаря Петя показа в обществените мрежи няколко фрагмента от последната им отмора в гръцки курорт, на които тя театралничи в изрязан бански, а коремчето й е подозрително изпъкнало. Петя, която впечатлява с изящна фигура, явно е натрупала малко килограми, а коремът й е издаден, като че ли е в начален етап на бременност. Жената на журналиста обаче нито удостовери, нито оптрече съмненията на приятелите си, че може би скоро фамилията им ще се разшири. 

Те към този момент имат наследник Марко, който при започване на 2020 навърши 3 годинки. Ники пък към този момент гони 50 и няма повече време за губене, в случай че желае още наследници. Водещият на новините по Нова ТВ е споделял, че желае повече от едно дете, защото той самият има брат Дойчин, с който са извънредно близки. Той към този момент има две деца. 

Преди няколко месеца Ники и Петя вложиха в ново и по-просторно жилище. Апартаментът е в новопостроена първокласна кооперация в влиятелния столичен квартал Изгрев, на метри от скандалната кооперация на Артекс, където живее Цветан Цветанов. За обзавеждането на жилището Ники пръсна десетки хиляди левове и го изпълни с мебели по финален вик на модата. 

Инвестицията пристигнала напълно от неговия джоб, защото до скоро половинката му не работеше, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР