Баща й е едно от най-големите имена в американския спорт,

...
Баща й е едно от най-големите имена в американския спорт,
Коментари Харесай

Дъщерята на Денис Родман пише футболна история

Баща й е едно от най-големите имена в американския спорт, само че Тринити Родман желае да свети по собствен личен метод. Следвайки своя път.

18-годишната щерка на Денис Родман стартира да поставя основите на кариерата си, единствено че във футбола. Тя се трансформира в най-младата футболистка, определена в драфта на Националната женска футболна лига на Съединени американски щати.

Родман, която е част от националния тим до 20 години, ще играе за Вашингтон Спиритс.

Денис Родман е легенда на НБА и Чикаго Булс. Неговата популярност се дължи както на гениалността му на паркета, по този начин и поради драмите и скандалното му държание отвън него. Той е 5-кратен първенец на НБА и член на Залата на славата.
 Дъщерята на звездата желае да излезе от неговата сянка. " Той беше необикновен спортист и аз имам неговите гени. Искам да бъда известна като Тринити Родман, а не просто като дъщерята на Денис Родман ", сподели тя.

Тринити към този момент стартира да оставя диря в американския футбол. През предходната година тя вкара 9 гола за селекцията до 20 години на шампионата от КОНКАКАФ в Доминиканската република.

Dennis Rodman’s daughter, Trinity, is headed to the
— CBS Sports Soccer (@CBSSportsSoccer) В края на 2020-а бе номинирана за най-хубава млада футболистка, само че загуби от капитанката на отбора до 20 година Наоми Гирма.

Родман трябваше да играе в колежанската лига, само че защото шампионата бе анулирано поради ковид, тя взе решение да прескочи колежа и да се запише за драфта, с което поставя началото на професионалната си кариера.

btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР