Баща взима наркотици пред 10-годишното си дете в столично заведение.

...
Баща взима наркотици пред 10-годишното си дете в столично заведение.
Коментари Харесай

ГРОЗНА СЦЕНА В ИЗВЕСТНО СТОЛИЧНО ЗАВЕДЕНИЕ: Баща шмърка пред 10-годишния си син! Момченцето плакало и му се молило да... КЪДЕ СПЯТ СОЦИАЛНИТЕ?!

Баща взима опиати пред 10-годишното си дете в столично заведение. Скандалният случай е от предходната нощ, а действието се развива в кафе "Какаду " в квартал "Надежда ", оповестява Би Ти Ви.

Детето е останало на купона до 7 ч. сутринта, а полицията не реагирала, описват очевидци. На фрагменти ясно проличава, че заведението е цялостно, а бащата шмърка пред всички, в това число и пред детето си.
„ Чух по какъв начин детето се оплакваше, че желае да си върви.

Плачеше и молеше татко си да си тръгнат, а той се обърна и му сподели, че би трябвало да е мъж, че всеки мъж би устоял до сутринта, и че ще пие, ще шмърка дружно с него, до момента в който той не реши да си тръгнат”, споделя очевидец.

По думите му бащата заплашил детето, че ще му счупи ръцете. След сигнал до 112, на място идва патрул от Второ районно. Те поговорили с мъжа, изкарали го извън дружно с детето, само че след няколко минути си тръгнали. Бащата се върнал вътре и почнал демонстративно да взима опиати още веднъж, описа очевидецът. На второто позвъняване на тел. 112 не се отзовава никой.

Оказа се, че празненството продължава и през днешния ден, единствено че при закрити врата. От полицията обясниха, че са получили единствено един сигнал, освен това не за опиати, а за дете в нощно заведение. Оказва се, че законът не не разрешава това.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР