Баща се е опитал да подкупи с 20 лв. пазарджишки

...
Баща се е опитал да подкупи с 20 лв. пазарджишки
Коментари Харесай

Баща опита да подкупи полицаи, за да спаси сина си-нарушител

Баща се е опитал да подкупи с 20 лева пазарджишки служители на реда, с цел да ги умилостиви и да не пишат фиш на сина му-нарушител.

Органите на реда обаче щракнали белезници на родителя, който с изключение на с акт се сдобил и с бързо полицейско произвеждане за предложение на рушвет на длъжностни лица. Случката се е разиграла в ромския квартал “ Изток “ в регионалния град, на улицата против постройката на Полицейския сектор в региона. Там се намира и Основно учебно заведение “ Св.св.Кирил и Методий “.

Двамата униформени спрели за инспекция лек автомобил, ръководен от млад мъж, а до него пътувал и татко му. Водачът карал без включени светлини и служителите на реда подхванали дейности по съставянето на фиш. 53-годишният татко М.Е. пък не носел със себе си документи за идентичност.

С цел да повлияе на решението на униформените да му сформират акт той подхвърлил банкнота с номинал от 20 лв.. С това си деяние той освен не решил казуса, а единствено го задълбочил. Така с изключение на с акт М.Е. се сдобил и с бързо полицейско произвеждане за предложение на рушвет на длъжностни лица.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР