Баща публикува емоционален пост в социалната мрежа. Той разказа за

...
Баща публикува емоционален пост в социалната мрежа. Той разказа за
Коментари Харесай

Младо момче катастрофира жестоко. Баща му: Ето какво остана от колата на сина ми СНИМКИ

Баща разгласява прочувствен пост в обществената мрежа. Той описа за кошмарна злополука, в която взел участие синът му.

Младежът пътувал по пътя Ахтопол-Царево, когато бил свиреп затрит от кола с марката „ Порше “. Истинско знамение е, че младежът и приятелите му не са потърпевши съществено.

Кадри от случая обаче, демонстрират че конфликта е бил нечовечен и то с висока скорост.

Това написа бащата:

„ Ето какво е останало от колата на сина ми нощес! Секунди преди да се качи той и компанията му, някакво надрусано ли, нашмъркано ли, напушено ли, нафиркано ли двайсетина годишно тъпанарче с фирмено Порше 911 изскочило от изцяло прав сектор на пътя, изгубило ръководство и се забило в паркираната отвън платното кола на сина ми! Жестокият удар е бил тъкмо там, където е трябвало да седи синът ми. Благодаря ти Господи, че най-малко избави момчето ми и приятелите с него! А, на това тъпанарче татко му несъмнено към този момент е платил, с цел да бъдат всички проби негативни. До идващия път, когато към този момент несъмнено ще има и жертви. “

Официалната информация за злополуката от Министерство на вътрешните работи гласи:

Снощи към 20 часа по пътя Ахтопол – Царево заради загуба на надзор независимо катастрофира л.а. " Порше 911 Турбо ", със софийска регистрация, ръководен от 20-годишен софиянец, който напускайки пътното платно вдясно, се блъснал в намиращия се на крайпътна отбивка лек автомобил " Рено Меган Сценик ", със софийска регистрация, който след удара, се прекатурва на дясната си страна. 20-годишния софиянец е получил натъртвания и охлузни рани. Той е откаран в УМБАЛ – Бургас и е прегледан, след което е освободен за домашно лекуване.

По двата автомобила са нанесени обилни материални вреди.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР