Баща от Южна Каролина, който беше заснет разплакан да твърди,

...
Баща от Южна Каролина, който беше заснет разплакан да твърди,
Коментари Харесай

Баща заснет как плаче през 1989 г., докато твърди, че се натъква на тялото на 5-годишния си син, сега обвинен в убийството му

Баща от Южна Каролина, който беше сниман насълзен да твърди, че се натъква на тялото на 5-годишния си наследник съвсем Преди 35 години към този момент е упрекнат в убийството му.

Виктор Лий Търнър, в този момент на 69 години и носещ здравна тръба в фотографията си, беше задържан със брачната половинка си Меган Рене Търнър, 63, в дома им в Крос Хил във вторник и упрекнат в убийството на дребния Джъстин Лий Търнър през март 1989 година, шерифът на окръг Бъркли Office (BCSO), сподели.

„ Не мога да се сетя за по-трагично, ужасяващо ликвидиране – на 5-годишно момче “, сподели шериф Дуейн Луис на конференция в сряда.

Меган Търнър, мащехата на момчето, известна като Памела Търнър по това време, твърди, че е била под душа в тогавашния им дом в Монкс Корнър, когато 5-годишното дете е тръгнало да хване учебния си рейс от къщата на комшия, WCBD заяви.

Тя сподели на полицията, че не е схванала, че младежът е липсващ, до момента в който той не съумя да слезе от учебния рейс за у дома този следобяд.

Съседът обаче т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР