Баща от Стара Загора разказа за опасна случка, разминала се

...
Баща от Стара Загора разказа за опасна случка, разминала се
Коментари Харесай

Шофьор се качи на тротоар, за да се размине с кола, замалко да сгази дете

Баща от Стара Загора описа за рискова преживелица, разминала се за благополучие без случай. Лек автомобил е подхванал маневра, с цел да се размине с друга кола на улица. Решава да се качи с возилото си на тротоара, където в този миг е имало дете на колело. Родителят на момчето е ядосан. Той споделя, че е подал сигнал за случилото се.

„ Нагляра, който съвсем премаза синът ми, каращ колело на тротоара, се качи на тротоара без да му пука, че сме там, с цел да направи място на идваща кола да се разминат, тъй като той е над закона и кара в насрещното на ул. „ Цар Иван Асен “ 2. Вече е пуснат сигнал, сниман си, не изглеждаше да ти пука доста, щото доста като тебе съм засичал из града, които хем са в нарушаване, хем нагли, че и скачат на пердах в някои случаи, та ще направя всичко допустимо да те глобяват всякога до момента в който не се научиш да изминаваш 200 метра повече, без да застрашаваш живота на хората… щото в тоя случай беше жив шанс, че нямаше акцидент, “ написа той във Фейсбук.

„ Хора, като се случи нещо такова, просто звънете на 112 и сигнализирайте за пийнал или дрогиран водач, който заплашва с държанието си живота на хората. Доста бързо ще го открият и ще му създадат доста сериозна инспекция, при което даже и да не открият нещо, ще му изгубят доста от времето и ще съжалява за дето е бързал, “ поучава го мъж.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР