Баща от Пенсилвания все още изисква отговори почти седмица след

...
Баща от Пенсилвания все още изисква отговори почти седмица след
Коментари Харесай

Баща от Пенсилвания изисква отговори, след като на 5-годишния му син са избити зъби при кърваво нападение в училище, казва адвокат

Баща от Пенсилвания към момента изисква отговори съвсем седмица откакто възпитаник със специфични потребности е нападнал неговия 5-годишен наследник в начално учебно заведение, оставяйки детето си с кървава рана по лицето и изчезнали зъби, споделя неговият юрист пред Fox News Digital.

Дейвид Лангсам, от Injury Law Partners, съставлява Стив Калахан и фамилията му, откакто Калахан разкритикува Основното учебно заведение в Кейстоун и Училищния регион на град Бристол за това по какъв начин учебните чиновници са се справили със обстановката, обвързвана със сина му Грейсън, във вирусно видео в TikTok предходната седмица.

Лангсам сподели, че Грейсън, който е в детска градина, получи скъсване на лицето и загуби няколко зъба, когато възпитаник от четвърти клас със специфични потребности го атакува в учебно заведение.

„ Вероятно най-смущаващото нещо е да заведете децата си на място, където би трябвало да учат, където би трябвало да са в сигурност, и по-късно да получите позвъняване, че се е случило нещо толко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР