Баща, обвинен в убийството на малкия си син, отрича, че

...
Баща, обвинен в убийството на малкия си син, отрича, че
Коментари Харесай

Мъж, обвинен в убийството на бебе, „предпочиташе играта на PlayStation пред малкия син“, съдът изслушва

Баща, упрекнат в убийството на дребния си наследник, отхвърля, че е бил по-заинтересован да играе на своя PlayStation 4, в сравнение с да се грижи за дребния си наследник.

Майкъл Дейвис беше разпитан от прокурора в понеделник, до момента в който той и приятелката му Кейли Драйвър бяха изправени пред съда за хипотетично причиняване на тежка телесна щета и допускане гибелта на едномесечния Оли. Младежът е претърпял 37 счупени кости, в това число строшен врат през 10-те дни, водещи до гибелта му, заяви журито в съда в Лестър.

Журито чу по какъв начин бременността на Драйвър е била непланирана, само че той отхвърли да е " неопитен за бащинство “. Jonas Hankin KC, прокурор, попита: „ Мислите ли, че сте имали реалистични упования по отношение на количеството грижи и внимание, от които се нуждае едно малко бебе? “ Дейвис сподели, че не, не го е направил.

Журито чу, че Дейвис работи пет дни в седмицата в Specsavers в комерсиалния център Highcross в Лестър, като нормално се грижи за бебето през нощта, до момента в който приятелката му,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР