Баща, обвинен в убийството на 6-годишния си син, след като

...
Баща, обвинен в убийството на 6-годишния си син, след като
Коментари Харесай

Баща „убиец“, който принуди 6-годишния си син да тича на бягаща пътека, казва, че детето, което се е събудило с мърморене, е починало от сепсис

Баща, упрекнат в убийството на 6-годишния си наследник, откакто го е принудил да тича на бягаща пътека, упрекна пневмонията за гибелта на момчето.

31-годишният Кристофър Джей Грегор е изправен пред съда за застрашаване на деца и обвинявания в ликвидиране след гибелта на Кори Мичоло. Кори умря от голям брой пострадвания на 2 април 2021 година, откакто остана неприятно обичай и насинен от отвратителна сесия във фитнеса.

„ Когато видите това видео, ще бъдете ужасени “, юристът на Грегор, Марио Галучи, сподели на правосъдните заседатели по време на встъпителните изказвания на процеса. „ Ще бъдете ужасени.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Ужасяващото видео демонстрира дуото баща-син във фитнес зала в Барнегат, Ню Джърси, когато Грегор се задържа над рамото на момчето до момента в който тича на бягаща пътека, като фрагментите демонстрират по какъв начин Грегор натиска бутон, който покачва скоростта на машината. Докато машината ускоряваше, Кори не съумя да се оправи.

Той падна откъм гърба, като се претърколи и натърти, само че Грегор неотложно го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР