Баща на три деца умря в абсолютна агония десет дни,

...
Баща на три деца умря в абсолютна агония десет дни,
Коментари Харесай

Мъж изяде гущер по време на парти и умря в ужасяваща агония

Баща на три деца умря в безспорна мъка 10 дни, откакто яде гущер на празненство с другари в Австралия. Дейвид Дауъл бил откаран в болница, страдайки от ужасяваща зараза със салмонела, откакто изял гекон.

Шест месеца след гибелта на 34-годишния мъж фамилията му и приятелите търсят отговори по какъв начин е станало всичко това.

Австралиецът се хванал на бас, че ще изяде гущера и го направил. Два дни по-късно се почувствал доста зле.



Близките му го закарали в болница, мислейки, че страда от махмурлук или стомашно заболяване.

"Повръщаше, имаше страшна диария, не можеше да се повдигне от леглото, цветът на лицето му стана зеленикаво жълт ", споделя сестра му Хана, представена от „ Бризбейн таймс “.

"Когато го заведохме в болничното заведение, лекарите даже не желаеха да го прегледат, споделиха, че има просто стомашно заболяване, само че ние настояхме ", спомня си ужасните мигове Хана.

В рамките на два дни там той бил диагностициран със салмонела.

Болестта, която се предава през храната, нормално предизвиква диария, стомашни конвулсии и тресчица.

Но за Дауъл нещата не се оказали толкоз елементарни. Скоро, откакто бил признат в здравното заведение, той почнал да повръща зелена, жлъчна течност, урината му станала черна, а стомахът му толкоз се подул, че притискал сърцето. Белите му дробове скоро почнали да се пълнят с течност, органите се разпадали.

На 11 декември, по-малко от две седмици след злополучното празненство, Дауъл умрял в операционната.

Сега Хана и фамилията й приканват за отговори, изключително що се отнася до решенията, взети в болничното заведение „ Матер “.

Те считат, че лекарите не са обърнали задоволително внимание и точно това е повода младият мъж да си отиде в такива страдания.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР