„Безкористен“ баща на 6 деца почина, след като премести сина си в студентско общежитие

...
Баща на шест деца, който колабира, докато местеше сина си
Коментари Харесай

Баща на шест деца, който колабира, докато местеше сина си в общежитие в Арканзаския държавен университет, почина.

„Джеръми беше нежен и любящ партньор“, казва Елизабет Гудсън, годеницата на 45-годишния Джереми Тилман, пред TODAY.com. „Той беше човек с най-висока почтеност и няма друг като него. Тази дупка в сърцата ни никога няма да може да бъде запълнена.“

„Той взе мен и моите 6 деца и избра да ни интегрира в живота си без колебание“, добави Гудсън. Тилман също имаше шест свои деца.

На 19 август Тилман преместваше сина си Джейс в жилищна сграда на кампуса, когато спря да диша, според полицейски доклад, изпратен до TODAY.com от Арканзаския държавен университет .

„Когато влезе през вратата... беше в очевидно бедствие“, каза Гудсън пред филиала на NBC KARK 4 News. „Току-що имаше много внезапно медицинско заболяване, докато местехме нещата. Предполагам, че може да се е напрегнал твърде много.“

Полицаите на кампуса бяха извикани в сградата на общността за живот и учене 2, когато мъж спря да диша , според доклада. Когато полицията влязла в стаята, открила Тилман да лежи на земята с пяна, която се „лее“ от устата му, се казва в доклада. Други в стаята вече бяха започнали да прилагат CPR на Тилман. Друг служител на реда заяви в доклада, че на полицията е предаден автоматичен външен дефибрилатор, устройство, използвано при случаи на сърдечен арест. Устройството е използвано за доставяне на електрически шок в опит да се рестартира сърцето на Тилман.

Бащата е откаран в медицинския център St. Bernards в Джоунсбъро, където Гудсън каза, че е починал.

„Отидохме там с него и след това шофирането вкъщи без него беше, мисля, едно от най-лошите неща, които някога съм преживявал“, каза Гудсън пред KARK.

Гудсън, който се бе сгодил за Тилман по-малко преди повече от два месеца каза, че вероятно ще носи роклята, запазена за годежната им фотосесия на погребението му.

Според некролога на Тилман, „Той обичаше да стреля с оръжия, да работи по коли и най-вече да прекарва времето си със семейството си."

Тилман, който живееше в Ръселвил, Арканзас, беше "безкористен" баща на тяхното смесено семейство, каза Гудсън.

"Джеръми беше разбиращ родител," Гудсън казва на TODAY.com. „Въпреки че работеше на пълен и непълен работен ден у дома, той рядко пропускаше важни събития и винаги отделяше време за филмови вечери, футбол на двора или състезания по набирания. Той показа на децата ни как един мъж трябва да се отнася с жена , и как да бъдете преднамерени с думите си."

"Той беше безкористен и винаги работеше усилено, за да гарантира, че всеки има нещата, които иска и от които се нуждае, често в свой собствен ущърб. Той обичаше всички наши деца , и беше олицетворение на това какъв трябва да бъде един мъж и баща."

Говорител от Арканзаския държавен университет изпрати на TODAY.com онлайн изявление, в което се казва:

"Канцлерът Тод Шийлдс и Държавният университет на Арканзас изказва най-дълбоки съболезнования на студента Джейс Тилман. Университетската общност ще продължи да подкрепя Джейс и да държи семейството му в мислите и молитвите си в този много труден момент.“

Тази статия е публикувана първоначално на ДНЕС. com

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР