Баща, на когото е казано, че има по-голям шанс да

...
Баща, на когото е казано, че има по-голям шанс да
Коментари Харесай

Татко каза, че има по-голям шанс да спечели от лотарията, отколкото да получи рядък рак на 31

Баща, на който е казано, че има по-голям късмет да завоюва от лотарията, в сравнение с да бъде диагностициран с необичаен рак, в този момент живее с нелечимата болест.

45-годишният Лий Пенроуз от Ланкашър беше единствено на 31, когато му споделиха, че има хронична лимфоцитна левкемия (ХЛЛ), постепенно разрастващ се рак, който визира кръвта и костния мозък, нормално се среща при по-възрастни хора. Първоначално той мислеше, че просто не е добре като цяло, преди да получи диагнозата.

Той сподели: „ Не е извънредно, само че нормално е лимитирано до хората по-късно в живота. За мен да го получа на моята възраст, когато бях 31, явно имаше по-голям късмет да печеля от Националната лотария. За страдание, не купих билет тази седмица, тъй че вместо това получих това. "

През 2011 година той беше лекуван в Центъра за ракови болести на Кристи в Манчестър и съумя да събере средства за болничното заведение. Той се възвърне със брачната половинка си Стеф и двете им дребни деца Мери и Аби до него. През 2013 година двойката плава с кану...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР