Баща на едно дете казва, че хората го съдят, че

...
Баща на едно дете казва, че хората го съдят, че
Коментари Харесай

„Имам татуировка на лицето – хората предполагат, че съм лош баща и съм безработоспособен, но това е далеч от истината“

Баща на едно дете споделя, че хората го съдят, че има татуировка на лицето – и макар работейки с хора, които са се борили с пристрастяване и бездомност, той е безработоспособен.

47-годишният Люк Морисън-Уилямс има татуировка на лицето, която покрива повече от лицето му, в сравнение с известното мастило на някогашния международен първенец в тежка категория боксьор Майк Тайсън, което обгръща окото му. Бащата на едно дете влезе под иглата през 2009 година на 32 години, като сподели, че постоянно е харесвал концепцията за татуировка на лицето.

По това време той не очакваше, че това ще бъде толкоз неодобрено, колкото беше - само че споделя, че не съжалява ни минимум, макар негативите, които претърпява. Люк, който споделя, че има и позитивни страни, споделя, че постоянно го зяпат обществено и си построяват мнение за него просто поради рисковото му мастило.

Люк от Канък, Стафордшър, сподели: „ Аз съм много татуиран, тъй че това е просто продължение на това – знаех, че ще получа отбиване, само че беше много...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР