Баща на две деца от Криводол се бори с тежко

...
Баща на две деца от Криводол се бори с тежко
Коментари Харесай

Зов за помощ! Баща на две деца от Врачанско има нужда от средства за животоспасяваща операция

Баща на две деца от Криводол се бори с тежко заболяване и има потребност от средства за лекуване, научи организация BulNews. 
38-годишният Светлин Елков страда от терминална бъбречна непълнота. През последната година и половина той върви на хемодиализа три пъти седмично, а от време на време и по-често. За да може да води естествен живот, е належащо да бъде направена трансплантация на бъбрек. 
Светли и фамилията му са минали през всички процедури за осъществяване на интервенцията у нас. В последния миг обаче родните лекари разкрили риск от несъответственост с донора –неговата майка, и отказали да извършат трансплантацията. 
По тази причина хората се свързали с болница в Турция, откъдето се наели да оперират. Необходимата сума за процедурата обаче е непостижима за околните на младия мъж. Нужни са 22 500 евро, които да бъдат събрани допустимо най-скоро, с цел да може Светлин да се върне към естествения живот. 
Елков е татко на две деца. Преди да получи кошмарната диагноза, работил в чужбина като водач. В Криводол го познават като добър и радушен човек, който постоянно е подготвен да помогне. Сега самият той има потребност от помощта на съгражданите си и хората с огромни сърца, които имат опция да дарят средства за лекуването му. 
Всеки, който желае, може да даде своята милостиня на банковата сметка, посочена на водещата фотография. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР