Баща на четвърто дете ще стане до края на годината

...
Баща на четвърто дете ще стане до края на годината
Коментари Харесай

Бареков чака четвърто дете


Баща на четвърто дете ще стане до края на годината Николай Бареков, написа ПИК. Половинката на евродепутата Мария Календерска е бременна за трети път, като съгласно осведомени - към този момент е в седмия месец.

Точно преди една година политикът гушна третата си рожба - на 4 септември Календерска роди най-малкия им наследник Виктор. Тогава Бареков се похвали, че е дал на родината трима същински българи и се закани да продължи да бори демографската рецесия.

Надеждата на евродепутата е този път бебето да е момиченце, разкриват негови близки. Първият му наследник от Календерска, Александър, се роди през юли 2014 и към този момент е на шест годинки. Първородният му правоприемник, който е кръстен на татко си, пък е от първата брачна половинка на Бареков - Евгения.

От няколко дни Мария и Александър са при евродепутата в Страсбург. Три месеца преди Коледа, градът към този момент е в тематична декорация. Сашко очевидно е слушал през годината, защото татко му завчас го заведе на шопинг и му накупи една камара дарове.

Семейната фотография, на която театралничат до коледно еленче, издаде за идната поява на бебе №4.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР