Баща на 19-годишно момче твърди, че синът му е бил

...
Баща на 19-годишно момче твърди, че синът му е бил
Коментари Харесай

Баща твърди, че синът му е зверски пребит от полицаи, в Плевен започват проверка по случая

Баща на 19-годишно момче твърди, че синът му е бил свиреп пребит от четирима служители на реда пред дискотека в Плевен, които по това време не били на работа. В обществената мрежа мъжът споделя и фотоси на потърпевшия Емил, който е в болница.

" На 11.02.2023 година в 4.00 ч. сутринта пред дискотека " Анаконда " синът ми Емил бе бребит и надробен от пердах от четирима служители на реда / цивилни, отвън работно време / с които не е имал пререкания, спор и каквото и да било. Не ги познава даже. Излизайки от дискотеката те го удрят и още с първия удар изпада в безсъзнание. И от там се стартира пердах, пердах, пердах... Както се бие куче. НЕ! НЕ като куче, тъй като то има правото да вие и скимти от болежка, а като парцалена кукла, която е безжизнена и си вършат каквото желаят с нея ". Така стартира постът във Фейсбук на Костадин Недялков, който Dir.bg цитира без редакторска интервенция.

По думите на бащата по време на багра 19-годишният Емил бил в безсъзнание, а ударите спрели чак когато той си глътнал езика.

" Започва да хърка и да се тресе пред смъртно с обелени очи и единствено намесата на бодигардовете да му извадят езика го избавя. Не знаем дали е посинявал от зной, тъй като лицето е било на безформеност и цялото в кръв. Вървяла е кръв на струйки. Други момчета негови приятелчета, които излизат от заведението го познават само по маратонките. Бил е мъртвец на плочките обезобразен ", декларира мъжът и продължава:

" Тези убийци няма по какъв начин да ги назовавам служители на реда. Това са държавни чиновници които получават заплатите си от нашите налози. Годишно заплащам налози сред 200 000 и 500 000 лева. Плащам с цел да диша детето ми през устата, да яде с чаена лъжичка и да пие вода със сламка. Болките при него са от главата до петите, при нас родителите са в сърцето. Плача, само че без сълзи с цел да съм мощен пред него. Плача с душата си, само че вътре в мен ".

Бащата изяснява още, че първо е желал да се увери, че мъжете, нанесли побой върху 19-годишния му наследник, са служители на реда. Затова е написал и поста един ден след случката. Костадин Недялков приканва и всеки, който е бил свидетел на багра, да се свърже с него във Фейсбук.



Малко по-късно БНР заяви, че полицията в Плевен стартира инспекция по случая с побоя над 19-годишното момче.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР