Баща ми си отиде омерзен. Сигурно защото у нас няма

Баща ми си отиде омерзен. Сигурно защото у нас няма ...

Дъщерята на Тодор Колев: Баща ми си отиде омерзен

"Баща ми си отиде омерзен. Сигурно защото у нас няма приемственост - все някой избутва предишния, идва на негово място, после друг на свой ред избутва него - силово, неколегиално. Особено в ония години беше така. Самата аз бях уволнявана много пъти по абсолютно личностни причини, просто някой не ме харесва и толкоз."

Това споделя комедиантката Албена Колева, дъщеря на Тодор Колев, която става на 55 години. "Що е то мечка, за каквато съм женен", написа преди дни съпругът на Албена - драматургът Венцислав Кулев, с шеговит статус в нета. В него той обясни за вечните й пътувания и липсата на време за семейството. "Но т.нар. мечки са сред най-добре работещите ни артисти, затова са и най-търсени и трябва да съм благодарен за това", пише Кулев.

"Обожавам този човек. Той също е завършил ВИТИЗ, бил е актьор, чак след това прописа, и е наясно с професията. Отдавна е свикнал да ме няма, но не може да заспи, докато не се прибера след гастрол, притеснява се за мен. И това ме крепи, защото е много важно да знаеш, че някой те чака вкъщи", не може да се нахвали от съпруга си Албена.

В реалността Албена не понася нахалството, ненавижда такъв тип поведение и последното, на което би учила дъщеря си Теодора - също актриса, е да си отваря път с лакти. "Вече живеем в съседство. След като Теди забременя, с британския й съпруг Джоузеф решиха да се преместят от Лондон в София. Той е художник и дизайнер, може да работи онлайн за рекламните кампании на фирми от цял свят", казва Колева. Така и тя е по-спокойна, защото може да помага в грижите за малката Джейна. Иначе Албена се радва и че Теди отново иска да се върне към кариерата си, но тук, у нас. "Тя и извън България искаше да работи професията си, беше си намерила и агент, но се отказа. Все пак животът е пред нея", усмихва се Колева, която не спира да играе и влиза от роля в роля, пише .

Източник: varna24.bg