Баща ми си отиде омерзен. Сигурно защото у нас няма

...
Баща ми си отиде омерзен. Сигурно защото у нас няма
Коментари Харесай

Дъщерята на Тодор Колев: Баща ми си отиде омерзен

 " Баща ми си отиде омерзен. Сигурно тъй като у нас няма последователност - все някой избутва предходния, идва на негово място, след това различен на собствен ред избутва него - силово, неколегиално. Особено в ония години беше по този начин. Самата аз бях уволнявана доста пъти по безусловно личностни аргументи, просто някой не ме харесва и толкова. "

Това споделя комедиантката Албена Колева, щерка на Тодор Колев, която става на 55 години. " Що е то мечка, за каквато съм женен ", написа преди дни брачният партньор на Албена - драматургът Венцислав Кулев, с закачлив статус в нета. В него той изясни за безконечните й пътувания и неналичието на време за фамилията. " Но така наречен мечки са измежду най-добре работещите ни актьори, по тази причина са и най-търсени и би трябвало да съм признателен за това ", написа Кулев.

" Обожавам този човек. Той също е приключил ВИТИЗ, бил е артист, чак по-късно прописа, и е наясно с специалността. Отдавна е привикнал да ме няма, само че не може да заспи, до момента в който не се прибера след гастрол, тормози се за мен. И това ме крепи, тъй като е доста значимо да знаеш, че някой те чака у дома ", не може да се нахвали от брачна половинка си Албена.

В действителността Албена не понася нахалството, ненавижда подобен вид държание и последното, на което би учила щерка си Теодора - също актриса, е да си отваря път с лакти. " Вече живеем в съседство. След като Теди забременя, с английския й брачен партньор Джоузеф взеха решение да се реалокират от Лондон в София. Той е художник и дизайнер, може да работи онлайн за рекламните акции на компании от целия свят ", споделя Колева. Така и тя е по-спокойна, тъй като може да оказва помощ в грижите за дребната Джейна. Иначе Албена се радва и че Теди още веднъж желае да се върне към кариерата си, само че тук, у нас. " Тя и отвън България искаше да работи специалността си, беше си намерила и сътрудник, само че се отхвърли. Все отново животът е пред нея ", усмихва се Колева, която не стопира да играе и влиза от роля в роля, написа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР