Баща ми ще стане крал, затова внимавай - това са

...
Баща ми ще стане крал, затова внимавай - това са
Коментари Харесай

Принц Джордж към съученик: Баща ми ще стане крал, внимавай!

" Баща ми ще стане крал, по тази причина внимавай " - това са били думите на 9-годишния принц Джордж, откакто бива провокиран от собствен съученик, заяви в. " Дейли Мейл ". Той е най-голямото дете на Уилям и Кейт и след кончината на прабаба му Елизабет II е втори по ред правоприемник на английската корона.

Случката е разказана в новата книга на кралската биографка Кейти Никол, озаглавена " The New Royls ". В нея авторката твърди, че трите деца на принца и принцесата на Уелс - Джордж, Шарлот и Луи се отглеждат с схващане на монархията и " възприятие за дълг ".

Според Никол на Джордж от рано му е казано, че един ден ще бъде крал, само че все пак Уилям и Кейт се пробват да не го товарят с прекомерно доста отговорности, до момента в който е още дребен.

Биографката споделя, че 9-годишният престолонаследник към този момент осъзнава изцяло кой е той и каква е ролята, която му е отредила ориста.

В книгата си Кейти също по този начин упорства, че Кейт Мидълтън се възхищава на техниките за родителство, употребявани от принц Едуард и Софи - графът и графинята на Уесекс, чиито деца са 18-годишната Лейди Луиз Уиндзор и Джеймс, виконт на Севърн, който е на 14 година Двамата младежи са най-малките внуци на кралица Елизабет II и принц Филип и макар, че родителите са им дейни кралски особи, те са израснали надалеч от публичното въздействие.

По образеца на Уесекс, херцогинята на Кеймбридж желае да отгледа децата си надалеч от обществения живот и да им даде едно обикновено детство.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР