Баща, който вярваше, че страда от последствията от ваксината Covid,

...
Баща, който вярваше, че страда от последствията от ваксината Covid,
Коментари Харесай

Татко мислеше, че е болен от Covid „странични ефекти от ваксината“, но беше мозъчен тумор

Баща, който вярваше, че страда от следствията от имунизацията Covid, беше шокиран, когато му сложиха диагноза рак на мозъка.

Шаф Ахмед, на 39 години от Бирмингам, беше лекуван в болница за съмнение за инсулт през 2021 година, откакто получи иглички, фокални припадъци и загуба на диалект. Когато тестванията се оказаха ясни, той трябваше да бъде изписан, само че когато загатна, че неотдавна е получил имунизация против Covid, той беше отведен на компютърна томография.

Малко по-късно му споделиха, че има анапластичен астроцитом степен 3 - рядка форма на недоброкачествен мозъчен израстък. Още по-лошо, оставаха му три до пет години живот. Той претърпя интервенция, последвана от едногодишно лекуване с лъчетерапия и химиотерапия за надзор на разпространяването на рака. Миналото лято обаче му споделиха, че туморът се е върнал и този път не може да се оперира.

Шаф сподели пред BirminghamLive: „ Беше като смукателен удар, когато ми оповестиха новината, че имам рак на мозъка. Толкова се опасявах, че ник...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР