Баща, който е прекарал целия си живот в спестявания за

...
Баща, който е прекарал целия си живот в спестявания за
Коментари Харесай

На съсипания баща „нищо не му е останало“, след като загуби всичките си спестявания заради „убедителна“ имейл измама

Баща, който е прекарал целия си живот в спестявания за пенсионирането си, е оставен да се бори да свързва двата края, откакто е попаднал на имейл машинация, която видях го да изпраща хиляди долари в чужбина.

60-годишният Ренато Калаланг имаше съвсем 150 000 $ (£77 000) в банковата си сметка в очакване по кое време да се пенсионира, само че в този момент ги загуби всичко, откакто беше излъган от " безапелационен " лъжец.

Ренато е родом от Филипините, само че се реалокира в Австралия през 1986 година Въпреки това той към момента има доста семейство в Манила – някои от които в никакъв случай не е срещал – тъй че когато получава имейл, в който се споделя, че е бил оставил малко пари от член на фамилията, който не считал, че е машинация.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Описвайки по какъв начин е почнал да бъде излъган, складовият служащ сподели пред News.com.au: „ Получих имейл от някой на име Стив Голдс, който сподели, че е притежател на банка в Манила. Той сподели, че имам право на завещание от 3,8 милиона евро и просто трябваше да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР