Баща, който беше ослепен при атака с киселина, призова правителството

...
Баща, който беше ослепен при атака с киселина, призова правителството
Коментари Харесай

Мъж, заслепен от киселина, призовава за по-строги закони след атаката на Clapham срещу жени и деца

Баща, който беше ослепен при офанзива с киселина, прикани държавното управление да има „ по-твърда позиция “ след офанзива в Южен Лондон.

Андреас Кристоферос от Труро сподели, че е един от „ шепата хора “, които схващат през какво минават жертвите. Това идва, откакто той претърпя смъртоносни пострадвания, когато нападателят му Дейвид Филипс го замеря със сярна киселина през 2014 година Филипс пътува от Хейстингс до дома на бащата в Корнуол, откакто се насочи към неверен адрес. Случаят със сбъркана идентичност накара бащата да се бори с мъчителни изгаряния, белези и безкрайни интервенции.

Близо 10 години след опустошителната офанзива Андреас споделя, че е шокиран от равнището на произшествия с киселина, за които към момента се оповестява. Говорейки за последната офанзива, осъществена в Clapham, той сподели, че " постоянно ще намира за шокиращо, че към момента имаме такова равнище на офанзиви в Обединеното кралство ".

Той сподели на Mail Online, че към момента " не мога да намеря думите, с цел да опиша съответно " какво е чувството, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР