Баща използва трибуната на бургаска група в социалните мрежи, за

...
Баща използва трибуната на бургаска група в социалните мрежи, за
Коментари Харесай

Баща твърди, че полицаи са пребили сина му

Баща употребява трибуната на бургаска група в обществените мрежи, с цел да се оплаче, че синът му е бил пребит от служители на реда в Четвърто Районно ръководство в Бургас. И твърди, че преди да бъде арестувано момчето е било в положително здравословно положение.

" Пуснаха го целия пребит, били са го, до момента в който признае за непознати обири. Така работи родната полиция - с пердах ", гневи се бащата Йордан Динев, който разгласява и фотоси на пострадванията по тялото на сина му.

От полицията оповестиха за Burgas24.bg, че досега сигнал за подобен случай не е получен, нито в районното ръководство, нито в ОД на Министерство на вътрешните работи Бургас. Младежът е с ефикасна 8-месечна присъда за осъществена на 03/04 април т.г. домова кражба на IPhone, персонални документи и парична сума от частен апартамент в к-с " Меден рудник ".

Установено е, че има съпричастност и към други престъпни действия, осъществени на територията на 4 районно управление (на МВР) Бургас, за които е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР