Баща изнасили 19-годишната си дъщеря в апартамента си в Глазгоу,

...
Баща изнасили 19-годишната си дъщеря в апартамента си в Глазгоу,
Коментари Харесай

Извратен баща изнасили красивата си дъщеря пред очите на приятелите си и я подтикна към самоубийство, но ...

Баща изнасили 19-годишната си щерка в жилището си в Глазгоу, Шотландия. Въпреки тежкото си прочувствено положение, Джейми Лий Крег събрала сили в себе си и разказала за гаврата, на която била подложена, пред полицията.

За страдание, след зверския акт Джейми не съумяла да се оправи с контузията и в края на декември 2016 година поставила завършек на живота си.
" Това не беше момичето, което познавах. Беше в нервност, смутена, раздразнителна... Сложи глава на коленете ми и стартира да плаче. Прегърнах я. Как ми се желае да го направи и в този момент ", споделя съкрушената й майката Лиз Крейг.  Фото © Соцсети. Мама Лиз Крейг с портретом дочки

На погребението на щерка си тя се заклела, че няма да остави нещата на самотек. Лиз Крейг дава показания в съда и споделя по какъв начин момичето й е споделило за изнасилването. В залата постоянно сълзите напират в очите й, само че все пак съумява почтено да отбрани дребното си момиче. Лиз упорства изнасилвачът да бъде упрекнат и в ликвидиране. По думите й, ръцете на Джеймс Елдър са изцапани с кръвта на щерка й.  Фото © Соцсети. Убитая горем мама девочки Лиз Крейг во время судебного разбирательства
" Просто желая правдивост. Сега аз съм гласът на Джейми. Никога няма да ме разберете, до момента в който не загубите детето си ", споделя още Лиз.
 Фото © Соцсети. Джеймс Элдер, отец
В съда в Глазгоу са изчетени и показанията на 19-годишната жертва. Момичето споделя, че в жилището на татко й имало още трима мъже. Преди баща й да я нападне, един от тях опитал да я целуне. Джейми пробвала да се измъкне и избяга, само че за жалост не съумяла.
 Фото © Соцсети. Джейми-Ли Крейг
" Държаха ми ръцете, а той ме изнасилваше... Струваше ми се, че времето е спряло ", написа в показанията на девойка Крейг.
 Фото © Соцсети. Лиз Крейг и старшая сестра Джейми Хлоя, которая тоже присутствовала в суде
Нищо няма да върне детето на една майка и няма да отнеме болката й, само че думите, изречени на гроба на Джейми, не били напразно. Благодарение на показанията на Лиз съдът вснася обвинителния си акт, а извратенякът е наказан на 9 години затвор.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР