Баща и син от село Ковачевци са задържани за причинена

...
Баща и син от село Ковачевци са задържани за причинена
Коментари Харесай

Баща и син наръгаха младеж при скандал в махалата в Ковачевци

Баща и наследник от село Ковачевци са арестувани за породена телесна щета, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Около 17.20 часа през вчерашния ден, в РУ-Самоков постъпил сигнал за зародило сборичкване в махала в селото. Междувременно в полицията е получена информация и от филиала за незабавна помощ в Самоков за постъпил пациент с прободна рана в гърба. На място неотложно били изпратени полицейски чиновници.

Те изяснили, че 19-годишен гражданин на селото е бил ранен с нож в гърба при зародил скандал сред него и двама негови съселяни, татко и наследник, на 45 и 21 години.

След пострадването, двамата избягали от местопроизшествието и се укрили от органите на реда. Веднага били оповестени за общодържавно търсене, а броени часове по-късно бегълците били открити и арестувани в един от кварталите на Елин Пелин.

Пострадалият юноша е настанен за лекуване в локалната болница без заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 129 от Наказателен кодекс. Разследването продължава под наблюдението на районната прокуратура в Самоков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР