Баща и син от Благоевград са двамата бандити, извършили крупна

...
Баща и син от Благоевград са двамата бандити, извършили крупна
Коментари Харесай

Само в BulNews! Вижте първи СНИМКИ на безбожника, обрал църква в Мездра

Баща и наследник от Благоевград са двамата бандити, направили крупна кражба от църквата „ Св. Георги Победоносец “ в Мездра. Двамата са част от строителната бригада, която ремонтира православния храм. 
След малко следствие, организация BulNews разбра кой е единият от безбожниците и се снабди с негови първи фотоси. Това е 30-годишният Велизар Сукалински. По неофициална информация той е женен, а дружно със брачната половинка си имат малко момиченце. Тримата живеят в Испания, само че скоро се прибрали в България. Малко по-късно Велизар бил командирован дружно с татко си в железничарския град от компанията, в която неотдавна работи, с цел да ремонтират църквата „ Св. Георги Победоносец “. Докато текли дейностите по обновяването на светата обител, на него и татко му им хрумнало да забогатеят по бързата процедура, може би мислейки си, че в паниката около ремонта никой няма да узнае за осъщественото закононарушение. Така измежду бял ден в неделя, на 26 август, двамата отмъкнали двете каси - едната железна с оборотните пари, а другата - дървена с даренията. В тях е имало повече от 16 000 лв..
За закононарушението тогава писа медията ни.



Вчера от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че безбожниците са арестувани и приведени в ареста.



След като били хванати, Велизар и татко му създали признания и завели проверяващите до мястото край железничарския град, където разрушили и оставили кутиите. Сумата е конфискувана, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.
От настоятелството на храма благодарят на органите на реда за бързото разрешаване на случая.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР