Баща и син, които грабили марков алкохол и мезета от

...
Баща и син, които грабили марков алкохол и мезета от
Коментари Харесай

Спипаха семейство да граби марков алкохол и мезета в Пазарджик

Баща и наследник, които грабили марков алкохол и мезета от хранителни магазини в Пазарджик, са били арестувани от локални криминалисти от Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи. Това заяви представителят на Областната полицейска дирекция в града Мирослав Стоянов.

Родителят и неговият правоприемник били разкрити, откакто през месец март в полицейското ръководство в Пазарджик били получени сигнали за обири от разнообразни търговски обекти, в това число и хипермаркети в регионалния град. Интересът на апашите бил ориентиран към маркови напитки и месни хранителни артикули, с които най-вероятно дуото си е устройвало домашни купони на облага - за сметка на притежателите на питателните магазини, съобщи "Телеграф ".

Изпечените крадци очевидно са били и ценители на скъпите артикули, защото изнасяли от магазините единствено марково уиски и водка, както и скъпи деликатеси-луканка и бонфиле, най-вече пакетирано и свободно налично на щандовете.

След като пострадалите търговци дали записи от видеокамери на двамата гастрономи, пазарджишките служители на реда тръгнали по следите им и по този начин стигнали до 51-годишен мъж и 32-годишния му наследник, и двамата от регионалния град.

Те са престъпно проявени, познати са на органите на реда, като причинители на обири.

Установени и документирани досега са пет обири от търговски обекти.

Двамата са арестувани в ареста за период от 24 часа. Работата по документиране на незаконната му активност продължава под надзора на прокуратурата.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР