Баща и двамата му синове са пребили 30-годишен мъж в

...
Баща и двамата му синове са пребили 30-годишен мъж в
Коментари Харесай

Баща и двамата му синове изпочупиха ръцете и краката на 30-годишен мъж в Кричим

Баща и двамата му синове са пребили 30-годишен мъж в Кричим. Районна прокуратура – Пловдив притегли като обвинени тримата побойници- Е.Ш., на 56 година, М.Ш., на 31 година, и Ф.Ш., на 28 години. Побоят е осъществен на 28 август 2021 година в Кричим. Около 2,30 часа. Пребитият мъж е със междинна телесна щета - фрактури на крайници и ръцете. На тримата е повдигнато обвиняване за осъществено от всеки от тях закононарушение.

По делото е открито, че наоколо до гробище в Кричим, тримата обвинени спрели лекия си автомобил. По това време там се намирал жертвата. Тримата го видели, излезли от автомобила и с дървени сапове се насочили към него, като му нанесли побой. Това е станало пред очевидци. За случая е подаден сигнал на тел. 112. М.Х. е настанен в болница. Изясняват се аргументите за нанесения побой.

Тримата обвинени са арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура - Пловдив. В хода на следствието са разпитани очевидци, осъществено е претършуване и оглед на местопрестъпление, приобщени са материални доказателства, както и са назначени експертизи.

Разследването по случая продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР