Баща и дъщеря са били открити в мъртви след убийство

...
Баща и дъщеря са били открити в мъртви след убийство
Коментари Харесай

Баща застрелял сина си, роден след кръвосмешение с дъщеря си

Баща и щерка са били открити в мъртви след ликвидиране и самоубийство, оповестява CBS News. Детето им също е било убито, както и осиновителят на дамата.

Стивън Пладъл, на 42-годишна възраст, и Кейти Пладъл, 20-годишна, бяха задържани и упрекнати в блудничество в края на януари. Кейти е осиновена като бебе, само че на 18 години разкрила биологичните си родители - Стивън и към този момент някогашната му брачна половинка. Преместила се в дома им във Вирджиния през август 2016 година, а родителите й се разделили няколко месеца по-късно. През май 2017 година биологичната й майка разкрила, че Кейти е бременна с детето на Стивън. Кейти и Стивън по-късно се преместили в Северна Каролина и възнамерявали да сключат брак.

20-year-old Girl, Katie Pladl, turned "step-mom " to her younger siblings after she married her own father, Steven Pladl, 42, and welcomed a child with him in Richmond, West Virginia. @Gidi_Traffic pic.twitter.com/3fGd1bULf7

— PlentyGists ™ (@Plentygist) February 5, 2018

Тази седмица полицията в Северна Каролина първо откри 7-месечния наследник на двамата прелюбодейци - Бенет Пладъл, починал в хипотетично ликвидиране в дома на Стивън в четвъртък. Малко преди този момент полицията в Кънектикът е разкрила Кейти и осиновителят й - 56-годишният Антъни Фуско - в пикап, умряли от голям брой огнестрелни рани. Стивън бе открит в колата си оттатък границата в Доувър, Ню Йорк - самоубил се с револвер.

Майката на Стивън е съобщила, че синът й е признал, че е умъртвил бебето си, Кейти и Фуско. Тя също по този начин дава някаква изясненост върху това какъв е бил претекстът в този случай: Кейти се била разделила със Стивън преди ден по телефона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР