Баща е готов да съди своя съвет за липсващ твърд

...
Баща е готов да съди своя съвет за липсващ твърд
Коментари Харесай

Баща, който унищожи биткойн твърд диск за 275 милиона британски лири, разкрива, че иска да съди общинския съвет за 1 милиард британски лири

Баща е подготвен да съди своя съвет за изчезнал корав диск, съдържащ биткойни на стойност 275 милиона английски лири.

Джеймс Хауелс споделя, че £1 милиард, който желае, ще банкрутира градския съвет на Нюпорт, което се схваща като мотив, че господин Хауелс няма искания към твърдия диск, тъй като е бил изхвърлен като бакшиш.

Но 38-годишният мъж бащата е решен да има правото да го върне, откакто е било изхвърлено инцидентно по време на почистване на офис - преди десетилетие. Г-н Хауелс сложи твърдия диск, съдържащ биткойните, в черна чанта дружно с други елементи по време на пролетното разчистване, само че сегашният му някогашен отнесе боклука на сметището в Нюпорт, Гуент по неточност.

И от този момент господин Howells се бори с следените от лейбъристите управляващи за позволение да си върне твърдия диск. Компютърният инженер, който е от града, споделя, че в този момент е подготвен да отнесе борбата си до Върховния съд и да изиска правосъдно преразглеждане, с цел да си върне собствеността.

„ Това е малко като, в случай че ст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР