Баща, чието сбогуване със сина му разби милиони сърца по

...
Баща, чието сбогуване със сина му разби милиони сърца по
Коментари Харесай

Баща, чието сбогуване със сина разби милиони сърца, разкрива ужасни борби, докато се събират отново

Баща, чието прощаване със сина му разруши милиони сърца по света, приказва за живота в Украйна, две години след съветската инвазия.

Първата страница на Daily Mirror, показваща насълзен Хордий Гладкий, опакован на безвредно място във трен от татко му Руслан, е една от най-въздействащите фотоси на войната.

Хордий, в този момент на 10 години, от този момент се завърна в украинския град Лвов, само че към момента не може да посещава учебно заведение всяка седмица, тъй като бомбоубежището не е задоволително огромно за всички възпитаници.

Руслан сподели: „ Хордий върви на учебно заведение, само че не постоянно. Една седмица има присъствено образование, а другата седмица отдалечено. Това се дължи на обстоятелството, че нашето учебно заведение разполага единствено с малко бомбоубежище и всички деца не могат да се скрият там по едно и също време по време на въздушна офанзива. “

Три дни откакто Русия стартира пълномащабната си инвазия в Украйна на 24 февруари 2022 година, 37-годишният Руслан качва брачната половинка си Халина, дребния Хордий и сестра си Емилия, която в този момент е на шес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР