Баща беше похвален за издаването на грубо послание към бащите,

...
Баща беше похвален за издаването на грубо послание към бащите,
Коментари Харесай

Послание от пет думи на татко към мъжете, които критикуват Тейлър Суифт за подкрепата на Травис Келс

Баща беше окуражителен за издаването на жестоко обръщение към бащите, които „ ненавиждат “ Тейлър Суифт за поддръжката на нейния другар Травис Келс. Американската певица и текстописец стартира да се среща тесно с Kansas City Chiefs в средата на 2023 година - и в този момент лети по целия свят след нейните осъществявания от турнето Eras, с цел да гледа мачовете на Chiefs.

Swifties споделиха поддръжката си за романтиката на Тейлър, някои даже идват на футболни мачове, единствено с цел да зърнат щастливата двойка дружно. Въпреки това, тя и нейните почитатели също се сблъскаха със своя дял от рецензии, което накара един угрижен татко да изпрати известие до татковците по целия свят - „ би трябвало да се оправим по-добре “.

Във видеоклип в TikTok, потребителят Автор Робърт Пийпъл сподели: „ Тези от вас хора, изключително възрастни мъже, изразяващи цялата тази гадна, нелепа ненавист към Тейлър Суифт единствено за това, че съществува и поддържа гаджето си в НФЛ, имайте поради, че Тейлър Суифт няма да види или чуе всичко това ", сподели той във видеот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР